Vaaleanpunainen sisustus olohuoneessa

Syksyllä sisustuksessa tulee suosittua hieman tummempia värejä, mutta jo tammikuulla lisääntyneen valon tahdissa alan kaipaamaan vaaleita värejä takaisin. Kevensin olohuoneemme tunnelmaa kohti kevättä jo tammikuun lopulla, kun siivoojan käynti ja miehen tuoma pinkki neilikkakimppu innostivat pieneen sisustuspäivitykseen. Toteutus on tehty KonMari-tyyliin kodista jo löytyvillä tavaroilla.

Yksi kautta aikojen lempiväreistäni on vaaleanpunainen ja sitä löytyykin yleensä jostain kohtaa kotiamme. Nyt keräsin kaapeista kaikki tyynynpäälliset, joista tuota lempisävyäni vaan löytyi – ja ai kuinka rakastan tätä ympärillä vallitsevaa hempeyttä.

Vaaleanpunainen on myös täydellinen piriste ympärillä oleville musta-valko-harmaa -linjan kalusteille ja tavaroille. Vaikka värikkyys nyt alkaakin tulla muotiin, niin omassa kodissa ne maanläheiset perussävyt tuntuvat toimivimmilta, kun näitä päivityksiä suuntaan ja toiseen on niin kevyt toteuttaa. Myös kukkaro ja luonto kiittävät, kun ei uusi mitään suurempia asioita jatkuvasti kodissaan. Tälläkin kertaa huoneen ilme muuttui ilman kauppareissua.

Näissä pienissä muutoksissa onkin parasta se, että väreillä voi leikitellä rennommin. Kun liika vaaleanpunaisuus alkaa taas jossain vaiheessa kyllästyttää, on sohvan ja koko huoneen ilme helposti muokattavissa niinkin yksinkertaisesti kuin tyynynpäällisten yhdistelmiä muuttamalla ja ostamalla vaikkapa erilaisia kukkia.

Samoin pinkkiä löytyy ripaus kaapin päältä, missä majailee Kööpenhaminan reissulta bongaamani lasinen HAY:n flamingo ja kotimaista tuotantoa oleva Sokrun lintujuliste. Lintu kuuluu oikeastaan lastenhuoneeseen, mutta eksyi tuohon kaapin päälle, kun siinä pidettiin syksyllä tytön saamia kortteja. Näitä on samoin helppo liikutella kotona joko huoneesta toiseen tai pistämällä välillä kaappiin lepäämään ja uutta hempeydenkaipuuta odottelemaan.

Ruokatilaan tuli myös vielä kuvien ottamisen jälkeen tehtyä yksi simppeli muutos, mikä näkyy tässä yllä. Pelkkä tummanharmaan pöytäliinan poistaminen kevensi ilmettä taas asteen keväisempään suuntaan. Samat kukat vielä sinnittelevät näissäkin kuvissa – taisivat taas kestää lähes pari viikkoa. Tuolien valkoinen nahkapäällys alkaa kaivata myös uusimista näin 9 vuoden iässä, mutta niissä on edelleen hyvä istua, joten ei ole tullut kiirehdittyä sitä projektia.

Näiden hempeiden kuvien myötä toivotan kaikille mitä ihaninta viikonloppua! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s